. . . .

PENYA CIUTADELLA ESPORTIVA A   1 - CE ALAIOR C  4

c061Desena jornada de lliga i  es Benjamí C es traslladà diumenge a Ciutadella, sabent que es 2 equips que li estan lluitant sa primera posició havien perdut dissabte. Podria ser pressió afegida, però no va ser així i s'Alaior va disputar un des partits més seriosos de sa temporada.
El Penya, equip de 2 any, va sortir intentant dominar pes seu físic superior, però un Alaior molt bé defensivament, va controlar es primers  minuts, i a partir d'aquí control absolut blanc-i-negre.
Min. 9 Eric va a rebre a banda, encara a dos contraris i marca pes pal curt, 0-1. Falta llunyana que tirà Joan, li fuig as porter i puja es 0-2. Es partit semblava controlat, però en una jugada aïllada, Kenai intenta refusar i marca en un autogol, 1-2. Es nervis no es van notar i s'Alaior va exercir més pressió encara, i Joel i Victor es van fer els amos des mig camp. En una gran jugada personal de Victor, van fer s'1-3. Seguia es domini visitant i S'Alaior en volia més, combinació de Joel, Victor i Eric que acaba amb es segon gol des petit davanter (Eric).
Bona victòria i molta il·lusió per afrontar ses 4 darreres jornades, amb un petit avantatge damunt es rivals. Pròxima jornada de derbi, ens enfrontam amb s'Alaior B que està remuntant es vol i du 2 victòries consecutives; serà una bona ocasió per veure es nous valors de sa cantera alaiorenca.