. . . .

01RegionalCEAlaiorDivendres passat va tenir lloc la presentació de les plantilles del CE Alaior, en un ambient festiu, amb les grades plenes a vessar. Va ser un acte multitudinari, en que es van presentar els equips de regional, el juvenil, el cadet, els dos infantils, els quatre alevins i els quatre benjamins, als que s’hi van afegir els prop de cent fiets dels prebenjamins, fins a l’edat de 4 anys, i 50 entrenadors i delegats.

L’acte va començar amb la presentació del regional que va quedar fent un passadís pel que desfilaven tota la resta d’equips, sortint del túnel entre fum artificial.

Un cop totes les plantilles van ser sobre la gespa, van tenir lloc els parlaments del president Toni Alzina, l’entrenador del primer equip Julián Calzada, el capità Joan Villalonga i el coordinador de futbol base Franz Barro. En aquest moment el president va donar la paraula al regidor de l’Ajuntament d’Alaior Arturo Pons que va fer un breu parlament donant l’enhorabona al club i desitjant el millor per al futur.

L’acte va finalitzar amb les tradicionals fotos oficials de tots els equips.

Una gran festa de presentació per a la familia de s’Alaior, en un ambient immillorable que esperam que ens acompanyi durant tota la temporada.

Fotos: Manolo Barro