. . . .

01RegionalCEAlaiorDivendres passat va tenir lloc la presentació de les plantilles del CE Alaior, en un ambient festiu, amb les grades plenes a vessar. Va ser un acte multitudinari, en que es van presentar els equips de regional, el juvenil, el cadet, els dos infantils, els quatre alevins i els quatre benjamins, als que s’hi van afegir els prop de cent fiets dels prebenjamins, fins a l’edat de 4 anys, i 50 entrenadors i delegats.

L’acte va començar amb la presentació del regional que va quedar fent un passadís pel que desfilaven tota la resta d’equips, sortint del túnel entre fum artificial.

Un cop totes les plantilles van ser sobre la gespa, van tenir lloc els parlaments del president Toni Alzina, l’entrenador del primer equip Julián Calzada, el capità Joan Villalonga i el coordinador de futbol base Franz Barro. En aquest moment el president va donar la paraula al regidor de l’Ajuntament d’Alaior Arturo Pons que va fer un breu parlament donant l’enhorabona al club i desitjant el millor per al futur.

L’acte va finalitzar amb les tradicionals fotos oficials de tots els equips.

Una gran festa de presentació per a la familia de s’Alaior, en un ambient immillorable que esperam que ens acompanyi durant tota la temporada.

gerard001

NOM:  Gerard Fuguet Subirats

EDAT I LLOC DE NAIXEMENT: 22 anys, nascut a Alaior

CLUBS ON HAS JUGAT: Sempre amb s'Alaior

QUE OPINES DEL CLUB?  Sempre s'han portat molt be amb jo, és un club molt familiar i açò es nota en el tracte al jugador. Crec que s'hauria de fer més feina amb el nivell tècnic dels jugadors, açò milloraria molt el joc.

QUE OPINES DEL ENTRENADOR? És un entrenador que dóna molta confiança al jugador, i açò millora molt l'estat del jugador, i el seu rendiment es multiplica. Jo ja l'havia tingut a categories menors, i en tenc un bon record d'ell.                                                                              

I DE L'EQUIP? És  com una família, ens entenem molt be, i no hi ha mals rotllos. El diàleg és constant i açò encara reforça més a l'equip.

I DE LA AFICIO, QUE ME'N DIUS? Per jo és de 10, és molt agradable veure sa gent al costat de l'equip, animant i celebrant totes les fites de s'equip, com si fossin un jugador més, que de fet, ho són. Sempre et donen un plus d'intensitat i de força. 

A TÍTOL PERSONAL.

PEL·LÍCULA QUE MÉS T'AGRADA: Pirates del Carib 3

PLAT PREFERIT: Arròs "cubano"

LLOC DE MENORCA PREFERIT: Sense dubte, Macaret

ON T'AGRADARIA VIURE: Nova York

 

pere barberNOM : Pere Barber Fullana

EDAT I LLOC DE NAIXEMENT: 23 anys, nascut a Alaior

CLUBS ON HAS JUGAT :   CE Alaior categories base

                                                 (Campions de copa juvenil. Temp. 2007-2008)

                                 1 Any de Juvenil Nacional a Ferreries. Temp. 2008-2009

                                 3 Anys a 3ª DIV

                                                 2 Anys a regional

QUÈ OPINES DEL CLUB?.

Del club opino que necessitava un canvi, ja eren molts anys amb la mateixa directiva i la manera de treballar. Crec que amb la nova junta que ha entrat ja es veuen alguns canvis i, a poc a poc, se n’aniran fent més. Sobretot, veig que posen gran interès en les categories inferiors a fi de poder formar jugadors que, en un futur, serviran al primer equip.

QUÈ TE VA SUPOSAR EL CANVI DE TERCERA A REGIONAL?

Vaig notar un gran canvi, sobretot, en la qualitat i la intensitat del jugadors. Tot i que la lliga regional l’any passat va ser molt disputada, des del meu punt de vista, la 3ª divisió era bastant més exigent. També he de dir que els desplaçaments a les illes veïnes esgotaven i arribaves a final de temporada cansat de viatjar. Açò a la regional menorquina no passa. Ara, poc a poc, la lliga regional s’està recuperant i és una gran notícia pel futbol menorquí.

villa001Nom: Joan Villalonga Rotger.

Edat i lloc de naixement: 28 anys, nascut a Alaior

Clubs en els que has jugat:

         CE Alaior fins a infantils

         La Salle de Palma des de infantils fins a cadets

         CE Alaior Juvenil ( Campions de Copa 2n any i de lliga 3r any).

         CE Alaior 3a. Divisió amb Pio i Ramon Melià

         Montuïri 3a. Divisió

         CE Alaior, 4 anys a 3a. i 2 a Regional

Quina opinió téns del club?

         És un club històric i reconegut arreu de Menorca i de les Illes Balears i, per jo, és un orgull poder formar part de la seva història. A més, sempre ha estat i és un club molt familiar i molt proper als jugadors.

Quin canvi et va suposar passar de 3a. a Regional?     

El canvi no va ser molt gran. La diferència entre una categoria i l’altra és la intensitat del joc i, en alguns casos, la qualitat dels jugadors. L’avantatge que té jugar a regional és el desplaçament, no has de sortir fora de l’illa, i a més, el calendari no és tan carregat com el de tercera.

 

jaume001- Nom: Jaume Martí Barber

- Edat i lloc de naixement: 32 anys, nascut a Ciutadella

- Equips on has jugat: At. Ciutadella, fins a infantils,

                                Penya Ciutadella des d'infantils fins a 2n any de regional,

                                CF Norteño

                                Sami

                                At. Ciutadella (3a. Divisió)

                                CE Alaior (3a. Divisió i Regional)

- Què et sembla el club? Dels clubs que he passat, aquest és el que millor infraestructura i millor organització té, i el que intenta seguir una mateixa línia, des de la base, i fins a dalt.

- Què et sembla al canvi de 3a. a Regional? El més difícil va ser l'acoblament a Regional, perquè la majoria de jugadors érem els mateixos de 3a., i encara que no ho sembli, la diferència és molt grossa entre les dues categories.

- Actualment, com et trobes en el club? Bé, els companys són un grup molt unit, com mai no m'havia trobat, i tots som molt conscients del lloc on som i del que volem.

- I l'entrenador? És diferent a tots els que he tingut; és molt proper als jugadors, però també molt exigent.

coto0011º- Nombre completo

SERGIO COTO SANCHEZ

2º- Lugar de procedencia

LUGO

3º ¿Por qué viniste a Menorca?

MOTIVOS LABORALES ( SOY FUNCIONARIO DE PRISIONES )

4º- Lugar de trabajo

CPM ( CENTRO PENITENCIARIO MENORCA )

5º- Últimos equipos donde has jugado

SD MONTERROSO

SD ANTAS

UNION DEPORTIVA LA PALMA

CE ALAIOR

coto0056º- ¿Cómo surgió la idea de un partido en el Centro Penitenciario?

SURGIÓ A MODO DE EXPERIENCIA, COMENTANDO CON LOS COMPAÑEROS COMO ERA EL DIA A DIA EN EN EL CENTRO, ME Dí CUENTA QUE HABíA MUCHOS TABÚS.

ANTERIORMENTE YA SE HABIA TENIDO ALGUNA EXPERIENCIA DEPORTIVA EN EL CENTRO, AUNQUE SÓLO CON LOS FUNCIONARIOS, PERO VISTO EL RESULTADO SE LE PROPUSO AL CE ALAIOR PARTICIPAR DE ESTA EXPERIENCIA

 

final juvenils001Dissabte dia 25 de Gener a les 16:30 al Camp Municipal des Migjorn (Los Nogales), es disputarà la final de la Copa Juvenil Menorca. I és per guanyar-la!!!   T'esperam!!!

C.E.Alaior - C.E.Ferreries

p001Un any més, aprofintant la proximitat de les festes de Nadal, es va presentar la revista d'aquesta nova temporada 2013-14. En l'acte, el president i la junta directiva van exposar els motius que ens mouen a dur endavant el club, i agrairen públicament als col·laboradors que fan possible l'aventura blanc-i-negra, i als que participen amb alguna aportació per a la confecció de la revista. En el mateix acte es va fer un brindis pel nou any, i per a què aquesta sigui una temporada profitosa.

 

UNA FESTA BLANC-I-NEGRA

pr012Divendres va tenir lloc la presentació de les plantilles del CE Alaior, en un ambient festiu, amb les grades plenes a vessar. Va ser un acte multitudinari, en que es van presentar els equips de regional, el juvenil, el cadet, l’infantil, els tres alevins i els tres benjamins, als que s’hi van afegir els prop de noranta fiets i fietes dels prebenjamins, fins a l’edat de 4 anys, per arrodonir una xifra de 265 jugadors i 48 entrenadors i delegats.

L’acte va començar amb la presentació del regional que va quedar fent un passadís pel que desfilaven tota la resta d’equips, sortint del túnel entre fum artificial.

Un cop totes les plantilles van ser sobre la gespa, van tenir lloc els parlaments del president Toni Alzina, que va destacar la joventut i l’empenta de la nova junta que vaticina un futur esplèndid a s’Alaior; l’entrenador del primer equip Julián Calzada, i el capità Tomé Huguet. En aquest moment el president va fer obsequi a la batlessa Coia Sugrañes d’una samarreta blanc-i-negra amb el seu nom. Ja amb la samarreta posada, l’alcaldessa va fer un breu parlament donant l’enhorabona al club i desitjant el millor per al futur.

L’acte va finalitzar amb les tradicionals fotos oficials, moment en què la pluja, que havia respectat la presentació, va començar a caure sobre Los Pinos sense aconseguir, però, deslluir la festa.

Una gran festa de presentació per a la familia de s’Alaior, en un ambient immillorable que esperam que ens acompanyi durant tota la temporada.